Blogia
El Blog de Manuela Trasobares

Sóc ciutadà. Sóc igual que vostè

Sóc ciutadà. Sóc igual que vostè

 

Aquesta és la campanya d´imatge, visibilitat i igualtat que el govern de Lula va dissenyar i pagar. Mentre que aquí el govern ens ha deixat tan contents amb un parell de lleis sense invertir ni un cèntim. És clar que la llei és fonamental, però ens ha venut els mínims com si foren els màxims. Un govern que preten rebaixar els impostos no es pot anomenar socialista, perquè és liberal. El socialisme consisteix a fer política social, a intervenir en la societat per tal de millorar-la. Per això fan falta els diners dels impostos

4 comentarios

manuela -

Querida Nur, la última frase de tu comentario es digna de figurar entre las citas célebres del trasobarismo político. Bienvenida al club y gracias por tu apoyo.

tripartit -

Consell Nacional GLBT
El passat 21 de gener es va constituir el Consell Nacional de Lesbianes, Gais i homes i dones Bisexuals i Transsexuals de Catalunya, nou organisme de la Generalitat, pioner a l’Estat i a Europa, que té com a objectiu principal el ser un interlocutor permanent entre el Govern i la societat civil, per tal de facilitar i afavorir les polítiques relacionades amb aquest àmbit. L’acte va tenir lloc a la sala d’actes del Palau de Mar, i va comptar amb la presència de la presidenta del Consell, la consellera d’Acció Social i Ciutadania Carme Capdevila, la vicepresidenta, la secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania Carme Porta, i el secretari, el responsable del programa LGBT Xavier Verdaguer. Les entitats que formen el Consell, van escollir la vicepresidència segona, que va ser per Elisabet Vendrell, representant de l’Associació de Families Lesbianes i Gais.

Nur -

Manuela, acabo de ver tu intervención en el"mos d'Eva", no pude ir por cuestiones varias, pero,vaya: estoy completamente de acuerdo contigo. Para ser sincera, leí los comentarios que había por la red pululando y pensé: no me lo puedo creer, tengo que ver lo vídeos.
Realmente, estoy totalmente de acuerdo contigo, basta ya del bipartidismo que nos intentan vender con esa "cosa"- por no decir patrña- del "voto útil". un voto útil es aquel que no fomenta el bipartidismo.

marcelus -

Foi em meados de 2000 que um grupo de Travestis organizadas na ANTRA, Articulação Nacional de Travestis e Transexuais, negociaram com o Governo Gederal através do Programa Nacional de DST/Aids do Ministério da Saúde uma campanha que objetivasse esclarecer a população brasileira quem são e o que querem as Travestis. Depois de dois anos de negociação, surgiu a idéia de lançar uma campanha nacional de visibilidade para essa população, que apesar de ser patrocinada pelo ministério da saúde, pela primeira vez uma campanha foi produzida e divulgada nacionalmente, tendo como mote não apenas a saúde, mas conclamava a população brasileira a respeitar travestis e transexuais dentro da forma como elas se identificam e vivem.