Blogia
El Blog de Manuela Trasobares

Terrorisme

Terrorisme

L´esclat d´una bomba a la seu d´ERPV és un acte terrorista amb majúscules, un atemptat alarmant contra la llibertat de pensament polític, un intent d´acollonir per part dels qui no tenen collons. Per a mi és  evident que els grups violents d´ultradreta són el braç armat del partit popular. Com ha dit Eliseu Climent, els líders del pp valencià són gent molt d´extrema dreta.  El president Camps és un membre de l´Adoración Nocturna Española, grup ultracatòlic al que també pertany l´Arquebisbe de València. La presidenta del parlament valencià ha estat la primera a rebre la comunió de mans del flamant purpurat. La ideologia ultraconservadora de Na Rita és ben coneguda, malgrat que quedi diluida en una mar de populisme demagògic. El feixisme de l´etern president de la diputació de Castelló és històric. En voleu més?

 

Les conexions que molts càrrecs populars tenen amb l´ultradreta són difícils de verificar en una gran ciutat com València. Els mateixos  sectors d´esquerra no s´ho acaben de creure. Però en una comarca com l´Alt Palància, on tots ens coneixem, malgrat que els del papo tractin de no deixar-se veure amb els fatxendes,  sabem perfectament que són companyons i que treballen conjuntament per a transmetre els missatges i la ideologia que els convé. Això que dic no és pas una suposició, ho he pogut comprovar personalment en la meva vida política i professional. La relació entre el partit popular i els grups d´ultradreta és ben palesa, són els mateixos amb diferents vestits. Estan molt ben organitzats i dissimulen a la perfecció; però tenen tot un entrellat de contactes clandestins que treballa sistemàticament.

 

Fins que les forces d´esquerra no prenguin consciència que el partit popular tracta de fer virar l´estat cap a un nou franquisme disfressat, serà complexe avançar vers la república. On hem anat a parar si el president Zapatero defensa Aznar en un forum internacional quan un altre president socialista el titlla encertadament de feixista? 

 

Tota la retòrica antiterrorista popular és simplement una manera d´amagar el càncer de feixisme que se´ls menja, perquè no poden expressar públicament el crit que ressona al fons del seu cor: Viva Franco. En realitat tant se´ls en foten les víctimes del terrorisme, simplement han trobat l´enemic que necessiten per a articular un discurs. 

 

Espero que condemnin l´atemptat; altrament, no caldria aplicar-los la llei de partits i tancar-los a la garjola?

 

Salut i República!

1 comentario

Halcon Milenario -

Un articulo genial.Soy fetichista en estado puro.
Saludos